Kort vei til butikker og servicetilbud
Amalienborg Aveny ligger godt skjermet fra trafikken, men samtidig kun en kort spasertur fra COOP Extra med åpningstid fra 07-23. Herfra går også Metrobussen med 150 avganger i døgnet, hvert 5. minutt i rushtiden. Normal reisetid til rutebilstasjonen er 13 minutter.


Litt videre kommer du til Vågsbygd Amfi hvor du finner et bredt utvalg butikker, helsestasjon, lege, tannlege og andre servicetilbud. Barne- ungdoms og videregående skole ligger også her.


Kom til Amalienborg!

For Sonja Søreng er det å flytte til Amalienborg Aveny en av de beste investeringene i livskvalitet hun har foretatt.

- Jeg flyttet inn 15. desember i fjor, ler Sonja Søreng (47) fra Kristiansand. Midt i julestria gikk venner og familie i skyttel fra flyttebilen og opp i den nye leiligheten hennes. Da flyttet hun fra Strandpromenaden i sentrum av Kristiansand. - Jeg sov her allerede første natta, sier hun. 

- Det var en utrolig fin opplevelse, jeg fikk være med på å planlegge flytting av skyvedørene i veggen ut mot den romslige balkongen, fikk alle ønsker innfridd før baderommet ble flislagt. Kort sagt, det var en utrolig smidig prosess, og det fylte tida fram til innflytting med stor forventning.

- Nå har jeg to store soverom, det flommer over av lys inn i stua, og jeg har alt jeg trenger her for å skape et godt liv. Hun inviterer oss ut for å se på utsikten mot Bragdøya og byfjorden. Solnedgangene her er helt magiske.


Design: Fundamentet.no | CMS: Makeweb